Man 2 Man

advies en counselling

Voor mannen met vragen, problemen en fantasieën omtrent gay/bi en straight seksualiteit.

Ik krijg veel mannen in mijn praktijk met vragen rondom hun seksuele voorkeuren en fantasieën. Dit kan zelfs tot worstelingen leiden met zichzelf en vragen oproepen zoals :
– wat wil ik nou eigenlijk?
– wat ben ik nou?  gay/bi/straight?
– hoe kan ik met anderen hierover praten?
– moet ik wel met anderen hierover praten en met wie dan?
– hoe rijm ik mijn seksuele gevoelens met mijn geloof?

95% Van mijn cliënten zijn mannen/jongens met een basis hetero sociale levensstijl: ze zijn getrouwd, hebben soms kinderen, vrienden denken dat je 100% hetero bent… Vooral jongemannen met een religieuze achtergrond – kunnen vaak op problemen stuiten, die verwarring en zelfs uitsluiting van vrienden en familie kunnen veroorzaken.

Vaak blijkt een gesprek, met mij als ervaringsdeskundige, voldoende om op zijn minst hier geestelijke rust in te vinden. Zo kan je langzaam werken aan harmonie met jezelf, je seksuele gevoelens en je omgeving.

Vanuit mijn ervaring als therapeutisch masseur, professional security management en algemene interesse in de psychologie heb ik mijzelf tot mentor en begeleider getraind. Ik denk niet in hokjes of vaste definities: ik help mijn protegé’s nieuwe inzichten te geven in hun situatie.

Zit jij ook met moeilijke vragen en wil je begeleiding in de vorm van een goed gesprek, aarzel dan niet en maak een afspraak. Dit  kan je levensstijl  aanzienlijk veranderen/verbeteren en je gaat je weer lekkerder in je vel voelen.

Je bent van harte welkom in mijn studio met relaxte zithoek en uitermate geschikt voor een “man – to – man” talk.